ELÄIMELLISTÄ PIKKUJOULUTUNNELMAA RANUAN ELÄINPUISTOSSA

Etsitkö yrityksellesi paikkaa pikkujoulun viettoon? Mielenkiintoinen paikka, iloinen tunnelma, herkullinen ruoka ja jännittävää ohjelmaa? Hieman erilaistakin saisi olla kuin aikaisempina vuosina?
Ranuan Eläinpuiston pikkujoulu on taatusti erilainen, jännittävä ja tunnelmallinen, lisäksi yrityksesi voi kutsua työntekijät perheineen pikkujoulun viettoon. Ohjelma sopii mainiosti lapsille, mutta on haluttaessa muunneltavissa myös aikuisempaan makuun. Eläinpuiston rauhallinen ja ainutlaatuinen tunnelma on tervetullutta vaihtelua joulunalushulinaan. Hoidetuilla ja helppokulkuisilla reiteillä pääsee vaivattomasti retkelle pohjoiseen lumimaisemaan luonnon ja eläinten keskelle.
Eläinpuiston eläimetkin viettävät joulua, erityisesti herkkujen merkeissä. Puiston oma tonttu vie seurueen kierrokselle, jonka aikana eläimet ja niiden jouluperinteet tulevat tutuiksi. Tontun opastuksella puistoa koristellaan viljalyhtein ja kynttilöin, linnuille asetellaan talipalloja ja jääkarhunpentu Sisu saa kunnon joululohen. Hirvieläimet ja villisiat saavat lehtikerppuja sekä punaposkisia omenoita. Mikäli eläinpuiston karhut ovat talviunilla ,niitä muistetaan valaisemalla alueen lukuisat karhupatsaat. Tontun kertomat tarinat eläimistä ovat mieleenpainuvia ja opettavaisia. Kierroksen jälkeen tarjolla on runsas jouluateria lämmitetyssä kotarakennuksessa tai eläinpuiston ravintolassa. Myös joulupukki voi piipahtaa jouluaterialla.

Pikkujoulumenut