Kesätöihin Ranualle!

Valmistaudumme kesään ja haemme vauhdikkaaseen joukkoomme kesätyöntekijöitä. Paikkoja on tarjolla kiinteistönhoitoon, ravintolaan, majoituspalveluiden vastaanottoon, siivoukseen sekä lipunmyyntiin. Hae jo tänään!

Lue lisää

Elämyksellistä yöpymistä Ranualla!

Kuulostaisiko lasi-iglu järvenrannalla tai huoneisto koko perheelle hyvältä pysäkiltä? Meillä voit majoittua mukavasti. Arctic Fox Igloos ja Lomakylä Gulo Gulo palvelevat vuoden ympäri. Varaa majoitus verkosta!

Varaa majoitus

Pääsyliput ennakkoon verkkokaupasta

Voit ostaa pääsyliput ennakkoon verkkokaupastamme. Suunnittele vierailusi ja lue lisää erikoisjärjestelyistämme oheisesta linkistä.

Suunnittele vierailusi

Vietä ikimuistoinen retkipäivä Ranuan Eläinpuistossa

Eläinpuisto tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Ranuan Eläinpuiston uudet asukkaat ovat ahmat Khurma ja Julle. Kokonaisuudessaan eläinpuistossa on noin 50 pohjoista ja arktista eläinlajia ja hieman yli 150 eläinyksilöä muun muassa lintuja, pien- ja suurpetoja sekä nisäkkäitä.

Lue lisää

Ranuan Eläinpuiston eläimet

Meillä asustaa 50 erilaista arktista eläinlajia ja noin 200 eläinyksilöä tilavissa aitauksissa metsän keskelllä. Lue esittelyt asukkaistamme ja opi niiden elintavoista luonnossa.

Tutustu eläimiimme

Wild Arctic Restaurant

Ravintolamme Wild Arctic Restaurant on 2.5. alkaen avoinna päivittäin klo 10.00-17.00 ja herkullinen lounas on tarjolla klo 11.00-16.00.

Lue lisää

Lataa Aurora Alert -sovellus

Haluaisitko kuulla revontulista ensimmäisenä? Arctic Fox Igloos - Iglukylässä on käytössä AuroraAlert-järjestelmä. Järjestelmän yksi tutkista sijaitsee Ranualla Iglukylässämme, havaitsemassa taivaalle ilmaantuvia revontulia. Voit ladata sovelluksen sovelluskaupastasi hakusanalla AuroraAlert - Ranua.

Suojamaskin käyttö

Suojamaskin käyttösuositus on päättynyt, mutta halutessasi voit edelleen käyttää maskia liikkuessanne sisätiloissamme. Tiloissamme on edelleen saatavana käsidesiä.

Lisätietoa, LSHP

Seuraa meitä

Ranuan eläinpuiston somekanavista löydät paljon ajankohtaista kuvamateriaalia ja tietoa eläimistämme ja niiden touhuista.