Lappi Buffet

Noutopöytämme uudistuu syyskaudelle! Ravintolamme on avoinna 16.8.2021 alkavalta viikolta alkaen jokaisena viikkona perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Lappi Buffe tarjoillaan noutopöydästä jossa voit valita joko keittolounaan, tai keiton & lämpimän ruoan.

Lappi Buffet

Aurora Alert - Ranua

Arctic Fox Igloos - Iglukylässä on käytössä AuroraAlert-järjestelmä. Järjestelmän yksi tutkista sijaitsee Ranualla, Iglukylässämme, havaitsemassa taivaalle ilmaantuvia revontulia nyt revontulikauden jo startattua. Voit ladata sovelluksen iOS tai Android laitteellesi sovelluskaupastasi hakusanalla AuroraAlert - Ranua.

Elämyksellistä yöpymistä Ranualla!

Kuulostaisiko lasi-iglu järvenrannalla tai huoneisto koko perheelle hyvältä pysäkiltä? Meillä voit majoittua mukavasti. Arctic Fox Igloos ja Lomakylä Gulo Gulo palvelevat vuoden ympäri. Varaa majoitus verkosta!

Varaa majoitus

Pääsyliput ennakkoon verkkokaupasta

Voit ostaa pääsyliput ennakkoon verkkokaupastamme. Suunnittele vierailusi ja lue lisää erikoisjärjestelyistämme oheisesta linkistä.

Suunnittele vierailusi

Eläimet

Meillä asustaa 50 erilaista arktista eläinlajia ja noin 200 eläinyksilöä tilavissa aitauksissa metsän keskelllä. Lue esittelyt asukkaistamme ja opi niiden elintavoista luonnossa.

Tutustu eläimiimme

Vietä ikimuistoinen retkipäivä Ranuan Eläinpuistossa

Eläinpuisto tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Ranuan Eläinpuiston uudet asukkaat ovat jääkarhu Nord ja ilvessiskokset Jakobine ja Lüsija. Kokonaisuudessaan eläinpuistossa on noin 50 pohjoista ja arktista eläinlajia ja hieman yli 150 eläinyksilöä muun muassa lintuja, pien- ja suurpetoja sekä nisäkkäitä.

Lue lisää

Suojamaskin käyttösuositus

Käytäthän suojamaskia liikkuessanne sisätiloissamme. Tällä tavoin voimme ehkäistä tartuntojen riskiä tiloissamme. Huolehdittehan myös turvaväleistä ja käsidesin käytöstä tiloissamme.

Lisätietoa, LSHP

Etsimme joukkoomme Safarivastaavaa!

Ranuan Seudun Matkailu Oy valmistautuu talvikauteen 2021–2022. Etsimme Wildlife Safaris tiimiin tiimivastaavaa, joka yhdessä tiiminsä kanssa tarjoaa asiakkaillemme kattavan valikoiman elämyksiä ja aktiviteetteja osana palvelukokonaisuuttamme talvisesongissa 2021–2022.

Katso lisää

Seuraa meitä

Ranuan eläinpuiston somekanavista löydät paljon ajankohtaista kuvamateriaalia ja tietoa eläimistämme ja niiden touhuista.