Suojamaskin käyttösuositus

Käytäthän suojamaskia liikkuessanne sisätiloissamme. Tällä tavoin voimme ehkäistä tartuntojen riskiä tiloissamme. Huolehdittehan myös turvaväleistä ja käsidesin käytöstä tiloissamme.

Lisätietoa, LSHP

Talvirieha 6.3. ja 11.3.2021

Ranuan Eläinpuistolla tapahtuu 6.3. ja 11.3.2021. Tule viettämään ikimuistoinen talvipäivä eläinystävien kanssa. Eläinpuistokierroksella voi tutustua Venus-jääkarhuun, Paju-majavaan, Emppu-hirveen ja moneen muuhun puistomme asukkaaseen. Tsekkaa päivien erikoisohjelma Facebook-tapahtumasta.

Facebook-tapahtuma

Hiihtolomatarjoukset

Tervetuloa Ranualle viettämään koko perheen villiä lumilomaa! Vauhdikkaan talvipäivän jälkeen on mukava kellahtaa sängylle katsomaan metsä- ja järvimaisemaa sekä laittaa Gulo Gulo lomamökin tai lasi-iglun sauna päälle rentoutumista varten.

Hiihtolomatarjoukset

Vastaanotot vaihtavat sijaintia

Lomakylä Gulo Gulon ja Arctic Fox Igloos- iglukylän vastaanotot sijaitsevat Ranuan Eläinpuiston lipunmyynnissä 1.12.2020 alkaen. Vastaanotto on auki joka päivä 10 - 16.

Pääsyliput ja majoitus verkkokaupasta

Voit ostaa pääsyliput ennakkoon verkkokaupastamme. Suunnittele vierailusi ja lue lisää erikoisjärjestelyistämme oheisesta linkistä.

Suunnittele vierailusi

Eläimet

Meillä asustaa 50 erilaista arktista eläinlajia ja noin 200 eläinyksilöä tilavissa aitauksissa metsän keskelllä. Lue esittelyt asukkaistamme ja opi niiden elintavoista luonnossa.

Tutustu eläimiimme

Majoitus

Kuulostaisiko lasi-iglu järvenrannalla tai huoneisto koko perheelle hyvältä kesäloman pysäkiltä? Meillä voit majoittua mukavasti. Arctic Fox Igloos ja Lomakylä Gulo Gulo palvelevat vuoden ympäri. Varaa majoitus verkosta!

Varaa majoitus

Ravintola

Wild Arctic Restaurant on suljettuna toistaiseksi. Tavoitteenamme on avata ovemme jälleen 1.6.2021. Cafe & Bistro Bubo palvelee päivittäin MurMur-linnassa, Ranuan Eläinpuiston alueella.

Seuraa meitä

Ranuan eläinpuiston somekanavista löydät paljon ajankohtaista kuvamateriaalia ja tietoa eläimistämme ja niiden touhuista.