Koulut ja päiväkodit

Tervetuloa retkelle eläinpuistoon!

Helppokulkuinen reitti ja kiinnostava sisältö tekevät eläinpuistosta vaivattoman käyntikohteen kouluille ja päiväkodeille. Eri ikäluokille suunnatut, opetussuunnitelmia mukailevat oppimistehtävät syventävät kokemusta. Eläinpuiston reitin varrelle on rakennettu elämysrasteja, joissa myös pienimmillä kävijöillä on mahdollisuus oppia eläimistä osallistumalla itse erilaisiin tehtäviin ja käyttämällä kaikkia aisteja.

Ohjaajat voivat vuokrattavien ääniopasteiden avulla kertoa eläimistä yksityiskohtaisia tietoja lapsille. Ääniopasteen koululaisversiossa eläimet itse kertovat itsestään ja lajistaan mieleen jäävällä tavalla. Ääniopastuksen voi vuokrata lipunmyynnistä koululaishintaan 2e/kpl.
Ryhmälle voi varata myös yksityisen opastuksen. Parituntisen kierroksen aikana tavataan eläinpuiston eläimiä ja kuullaan faktoja ja hauskoja tarinoita eläinpuiston asukkaista. Joihinkin eläimiin tutustutaan aivan lähietäisyydeltä.

Retkelle voi tulla omien eväiden kanssa tai varata ennakkoon ruokailun ravintola Wild Arctic Restaurantista. Omien eväiden syöntiä varten voi vuokrata kodan tai käyttää ilmaisia grillipaikkojamme.

Tiedustelut ja varaukset ranuan.zoo@ranua.fi tai puh. 040 517 7436