RanuaZoo Camping

RanuaZoo Camping on tarjoaa karavaanareille ja telttailijoille mukavan pysähtymispaikan aivan eläinpuiston naapurissa. Majoittua voi ympäri vuorokauden, ja sauna on joka ilta lämmin.
Alueen varustukseen kuuluu keittiö ruokailutiloineen, ulkogrilli, saunat ja suihkut, pyykinpesukone, lasten leikkipaikka ja wc:n tyhjennyspiste. RanuaZoo Campingin palveluja täydentävät RanuaZoon Ravintola Wild Arctic Restaurant, Fazer-makeismyymälä sekä muut eläinpuiston alueen myymälät.

Matkailuvaunualueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan eläinpuiston lisäksi luontoelämyksiä tarjoaa luontopolku kotineen ja laavuineen. Ohjatuille vaellus-, kalastus- ja melontaretkille pääsee kätevästi, sillä ohjelmapalveluyritys Wildlife Safaris sijaitsee aivan alueen vieressä.

Camping paikoille emme ota varauksia vastaan etukäteen.

Hinnastomme

Camping-hinnat
Ranua Zoo Camping & Ranuanjärven Leirintäalue

  • Asuntovaunu/-auto paikkamaksu 20 eur/vrk
  • Telttapaikka 13 eur/vrk
  • Henkilömaksu 5 eur/hlö, alle 4-vuotiaat veloituksetta
  • Sähkö 5 eur/vrk
  • Voimassaolevalla karavaanari/camping- kortilla 3 € alennus paikkamaksusta

Camping alueen saunat ovat valitettavasti suljettuna 1.12.2020 – 31.5.2021 välisen ajan. Tällöin henkilömaksu on 4,00 € henkilöltä.

Sisäänkirjautuminen:
Lomakylä Gulo Gulon vastaanotto,  Ranuan Eläinpuiston Lipunmyynti klo 10:00-16:00
Jos saavut vastaanoton sulkemisen jälkeen, voit käydä täyttämässä matkustajailmoituksen camping alueen keittiötiloissa ja jättää lapun siellä sijaitsevaan postilaatikkoon, maksu peritään seuraavana aamuna.

 

Ranua Zoo Camping & Lomakylä Gulo Gulo

040 556 3555
sales@gulo.fi