Medialle

Ranuan eläinpuisto on Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula. Eläinpuiston ympärille on kehittynyt lomakohde majoitus- ja ohjelmapalveluineen. Talvisin puisto on erityisesti kansainvälisten matkailijaryhmien suosiossa, kesäisin suurin kävijäryhmä ovat kotimaiset lapsiperheet.

Ranuan eläinpuisto on erikoistunut arktisiin pohjoisin eläinlajeihin ja osallistuu aktiivisesti suojelutyöhön. Eläinten hoidosta vastaava henkilökuntamme on näiden lajien asiantuntijoita ja he vastaavat mielellään niitä koskeviin kysymyksiin. Meillä on kattava kuvapankki eläimistämme, ja kuvia otetaan jatkuvasti lisää jokaisena vuodenaikoina. Kuvia voi pyytää käyttöön eläinpuistoa koskevien juttujen kuvitukseksi.

Eläinpuiston luonnonmukaisessa ympäristössä on toteutettu mediatuotantoja, kuten mainoskuvauksia. Eläinten lisäksi puiston talviset lumi- ja jäärakennelmat ovat kiinnostavia kohteita tuotannoille. Kaikessa toiminnassa etusijalla on aina eläinten hyvinvointi, eikä niitä koskaan häiritä tarpeettomasti.

Mediayhteydet: toimitusjohtaja Johanna Koivunen puh. 050 413 1655
Ranuan Eläinpuiston intendentti Heini Niinimäki puh. 040 644 9031
Luonnonvaraiset hoivaeläimet eläintenhoitaja Virpi Impiö puh. 040 738 4439
Tapahtumat ja matkanjärjestäjät Niklas Putkivaara puh. 040 704 9987

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ranuazoo.com