Medialle

Ranuan eläinpuisto on Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula. Eläinpuiston ympärille on kehittynyt lomakohde majoitus- ja ohjelmapalveluineen. Talvisin puisto on erityisesti kansainvälisten matkailijaryhmien suosiossa, kesäisin suurin kävijäryhmä ovat kotimaiset lapsiperheet.

Ranuan eläinpuisto on erikoistunut arktisiin pohjoisin eläinlajeihin ja osallistuu aktiivisesti suojelutyöhön. Eläinten hoidosta vastaava henkilökuntamme on näiden lajien asiantuntijoita ja he vastaavat mielellään niitä koskeviin kysymyksiin. Meillä on kattava kuvapankki eläimistämme, ja kuvia otetaan jatkuvasti lisää jokaisena vuodenaikoina. Kuvia voi pyytää käyttöön eläinpuistoa koskevien juttujen kuvitukseksi.

Eläinpuiston luonnonmukaisessa ympäristössä on toteutettu mediatuotantoja, kuten mainoskuvauksia. Eläinten lisäksi puiston talviset lumi- ja jäärakennelmat ovat kiinnostavia kohteita tuotannoille. Kaikessa toiminnassa etusijalla on aina eläinten hyvinvointi, eikä niitä koskaan häiritä tarpeettomasti.

Mediayhteydet toimitusjohtaja Tommi Hinno puh. 0400 765 237
Eläimet ja suojelutyö intendentti Mari Heikkilä puh. 0400 653 161
Tapahtumat ja matkanjärjestäjät myyntipäällikkö Johanna Saarela puh. 040 556 3555

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ranua.fi