Vietä pörröisempi pääsiäisloma Ranualla!

Tervetuloa Ranualle viettämään koko perheen pääsiäslomaa! Vauhdikkaan ulkoilupäivän jälkeen on mukava kellahtaa sängylle katsomaan metsämaisemaa sekä laittaa Gulo Gulo -lomamökin sauna päälle rentoutumista varten.  Gulo Gulo -mökit sijaitsevat aivan eläinpuiston naapurissa ja upeat ulkoilumaastot avautuvat suoraan ovelta.  Lomamökeissä oma sauna, kattavasti varusteltu keittiö sekä rentouttavat näkymät. 

Ranuan eläinpuistossa vietätte jännittävän kevätpäivän! Eläinpuistokierroksella pääsette tutustumaan uusiin asukkaihimme jääkarhu-uros Nordiin, ilvekssiskoksiin Lüsijaan ja Jakobineen sekä puiston muihin eläinystäviin. Eläinpuiston laavulla voitte herkutella esimerkiksi makkaran tai vaahtokarkkien grillauksen merkeissä. Perheen pienimmillä vierailu puistossa käy kätevästi pulkassa. Eläinpuisto on avoinna joka päivä klo 10–16.

Pääsiäislauantaina 3.4. luvassa poro-, hevos- ja huskyajelua. Lue lisää alempaa!

 

Lomakylä Gulo Gulon pääsiäistarjoukset 

 

Majoitus Lomakylä Gulo Gulossa

Kahdelle hengelle 150 € / yö

Kolmelle hengelle  195 € / yö

Neljälle hengelle 230 € / yö

Viidelle hengelle 275 € / yö

Kuudelle hengelle 310 € / yö

 

Varaa majoituksesi nyt

 

Pääsiäislauantaina 3.4. eläinpuiston piha-alueella tapahtuu!

 

Oletteko koskaan kokeillut huskyajelua? Pääsiäislauantaina eläinpuiston piha-alueella klo 11–15 poro-, hevos- ja huskyajelua muutamalla eurolla.

  • Arctic Borealis Huskies järjestää huskyajelua hintaan 5 € / henkilö.
  • Ranuan Hevonpalvelut järjestävät suomenhevosajelua hintaan 2 € / henkilö
  • Vaaran Porotila järjestää poroajelua hintaan 5 € / henkilö

Aktiviteetit ovat saatavilla myös ilman Ranuan Eläinpuiston pääsylipun lunastamista.

Eläinpuiston ympäristössä muutakin huisin hauskaa puuhaa tarjolla koko pääsiäisen ajan! Fazer Shop Ranua ja Ranua Revontuli -myymälöistä löytyy huikeita tuotetarjouksia sekä Cafe & Bistro Bubosta saa näppärästi haettua take away -eväsherkkuja pääsiäistarjoushinnoin. Fazer Shop Ranua avoinna klo 10–17, Ranua Revontuli klo 11–16 ja Cafe & Bistro Bubo klo 10.30–18.

Tulkaa viettämään hauska pääsiäisloma Ranualle koko perheen voimin!

 

 

Ei varusteita? Ei hätää! Vuokraamostamme löytyy koko perheelle fatbikeja, suksia ja lumikenkiä.

Tutustu myös hiihtolatujen, moottorikelkka-, lumikenkä– ja retkeilyreitteihin. Lisätietoja reiteistä saat eläinpuiston lipunmyynnistä.

 

Tutustu kaikkiin aktiviteetteihin tästä

 

 

 

 

Ranuan Eläinpuisto noudattaa voimassa olevia määräyksiä ja ohjeistuksia. Ranuan Eläinpuiston lipunmyynnissä on sisätiloissa sallittua olla kerrallaan 6 henkeä. Mikäli lipunmyynnissä on ruuhkaa, pyydämme Teitä odottamaan ulkopuolella. Pienimmät sisätilamme eläinpuiston alueella on rajattu erillisin ilmoituksin vain yhden seurueen käyttöön kerrallaan. Poro-, hevos- ja huskyajelu toteutetaan seurueittain.

Toivomme asiakkaiden käyttävän suojamaskia alueellamme, huolehtimaan riittävistä turvaväleistä ja käsidesin käytöstä. Käsidesiä on tarjolla kaikilla asiakaspalvelupisteillämme ja käsittelemme kosketuspinnat desinfioivilla aineilla. Muistathan tehdä omasta ja muiden vierailusta Ranuan Eläinpuistossa turvallisen noudattamalla annettuja ohjeistuksia.

Ajankohtaiset ohjeet ja määräykset, sekä opastusaineisto löytyvät sivulta KORONATURVALLINENLAPPI.FI.