Seikkailuntäyteiset S-etupäivät Ranuan eläinpuistossa
16.–18.4.2021

Tule viettämään hauska kevätpäivä Ranuan eläinpuistoon! S-etukortilla saat 10% alennuksen eläinpuiston pääsylipuista 16.–18.4. välisenä aikana. Liput voi ostaa S-etuhintaan joko lipunmyynnistä tai vielä edullisemmin verkkokaupasta. Etu ei kerrytä bonusta.

Eläinpuistokierroksella pääset moikkaamaan uusia asukkaitamme jääkarhu-uros Nordia, ilvekssiskoksia Lüsijaa ja Jakobineä sekä puiston muita eläinystäviä. Luvassa myös villimpi perhesuunnistus, johon saat tehtävämonisteen lipunmyynnistämme. Kaikille suunnistukseen osallistuville luvassa pieni yllätys!

Eläinpuiston laavulla vietät herkullisen evästauon esimerkiksi makkaran tai vaahtokarkkien grillauksen merkeissä. Eläinpuisto on avoinna joka päivä klo 10–16.

 

Osta pääsyliput puistoon vielä edullisemmin verkkokaupasta! 

Pääsylippujen normaalihinnat verkkokaupasta ostettuina:

1 aikuinen 21,5 €

1 lapsi (4–14 v.)  17 €

Opiskelijat 17 €

Eläkeläiset 20,5 €

Perhelippu (2 aikuista ja 1–8 alle 14-vuotiasta lasta) 65 €

 

Käytä verkkokaupassa koodia SETUKORTTI saadaksesi 10% S-etualennuksen.

Alennuksen voi hyödyntää eläinpuistovierailuihin, jotka tapahtuvat 16.–18.4.2021 välisenä aikana.

 

Varaa lippusi nyt

 

 

 

Ranuan Eläinpuisto noudattaa voimassa olevia määräyksiä ja ohjeistuksia. Ranuan Eläinpuiston lipunmyynnissä on sisätiloissa sallittua olla kerrallaan 6 henkeä. Mikäli lipunmyynnissä on ruuhkaa, pyydämme Teitä odottamaan ulkopuolella. Pienimmät sisätilamme eläinpuiston alueella on rajattu erillisin ilmoituksin vain yhden seurueen käyttöön kerrallaan.

Toivomme asiakkaiden käyttävän suojamaskia alueellamme, huolehtimaan riittävistä turvaväleistä ja käsidesin käytöstä. Käsidesiä on tarjolla kaikilla asiakaspalvelupisteillämme ja käsittelemme kosketuspinnat desinfioivilla aineilla. Muistathan tehdä omasta ja muiden vierailusta Ranuan Eläinpuistossa turvallisen noudattamalla annettuja ohjeistuksia.

Ajankohtaiset ohjeet ja määräykset, sekä opastusaineisto löytyvät sivulta KORONATURVALLINENLAPPI.FI.