Suunnittele vierailusi

Olemme avoinna koko kesän!

Aukioloajat

1.6.2020 – 31.8.2020  Ranuan Eläinpuisto on avoinna pävittäin klo 10:00 – 18:00

1.9.2020 – 31.5.2021  Ranuan Eläinpuisto on avoinna päivittäin klo 10:00 – 16:00

 

Muutoksia palveluissa kesällä 2020

Pyrimme omalta osaltamme ehkäisemään korona-viruksen leviämistä ja tekemään vierailustasi mahdollisimman turvallisen. Kesän 2020 ruokintanäytökset on peruutettu ja lipunmyynti avattu myös verkkokauppaan. Tältä sivulta saat lisätietoa myös pääsylippujen ostamisesta verkkokaupasta. Toivomme, että ostaisit pääsylippusi ennakkoon verkkokaupastamme, sillä pyrimme hillitsemään muodostuvia jonoja lipunmyynnissämme. Pyydämme, että vieraillessanne huomioitte hygienia- ja turvaliväliohjeistukset. Alueellamme toimii tehostettu siivous kaikissa asiakastiloissa.

 

Pääsyliput Ranuan Eläinpuistoon 

 

Ranua Zoo Verkkokauppa

 

Pääsylippuhinnasto 1.4.2020 – 31.3.2021

Kuljettaja ja matkanjohtaja maksutta, kun ryhmän koko on vähintään 11 henkilöä.

Alle 4-vuotiaat lapset maksutta.

  • Aikuiset 18,50€
  • Eläkeläiset 16,00€
  • Opiskelijat 16,00€
  • Lapset 4-14v. 16,00 €, alle 4v maksutta
  • Perhelippu (Vanhemmat ja perheen 4-14 vuotiaat lapset) 59,00€
  • Ryhmäliput (väh. 11 h) Aikuiset 16,00€, lapset 14,50

 

Pääsylipun ostaminen

Pääsyliput Ranuan Eläinpuistoon voit ostaa verkkokaupastamme ennakkoon. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan josta voit tulostaa paperisen ennakkolipun tai tallentaa sen mobiililaiteellesi. Tällä dokumentilla voit lunastaa pääsylippurannekkeet lipunvaihtopisteessämme saapuessasi alueelle. Huomaathan, että ennakkolipussa oleva viivakoodi täytyy olla selkeästi luettavissa lipunvaihtopisteellä.

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat myös automaattisen tilaus- ja maksuvahvistuksen sähköpostiisi.

Verkkokaupastamme ostetut pääsyliput voit vaihtaa Ranuan Eläinpuiston aluella rannekkeisiin ja olemmekin avanneet kesäksi 2020 alueelle useamman lipunvaihtopisteen, jotta vierailu lipunmyynnissä ei olisi välttämätöntä. Seuraa alueelle tullessasi ohjeistuksia lähimmälle lipunvaihtopisteelle.

Huomaathan, että alle 4 vuotiaat lapset vierailevat eläinpuistossamme veloituksetta ja heille ei tarvitse ostaa lippua. Lipunvaihtopisteestä täytyy kuitenkin noutaa ranneke myös alle 4 vuotiaille lapsille.

Puistossa vieraillessa täytyy muistaa myös hygienia- ja turvaväliohjeistukset.

 

Usein kysytyt kysymykset olemme koonneet oheisen linkin taakse

Usein kysyttyä

 

Pääsylippujen ostaminen aikavälille

Tällä hetkellä viranomaisohjeistusten mukaan asiakasmääriä eläinpuistoissa ei ole rajoitettu. Sen vuoksi siirrymme 3.6.2020 takaisin päivälippujen myyntiin verkkokaupassamme. Aiemmin ostetut liput ovat edelleen voimassa sille päivälle, mille ne on aiemmin ostettu. Pääsylippu oikeuttaa vierailuun Ranuan eläinpuistossa kyseisenä päivänä klo 10:00 ja 18:00  välisenä aikana. Toivomme yhä , että ostaisit pääsylippusi ennakkoon verkkokaupastamme, sillä pyrimme hillitsemään muodostuvia jonoja lipunmyynnissämme. Oheistuksien muuttuessa, toimimme niiden mukaan.

 

Lataa villi luonto luuriisi!

RanuaZoo-mobiilisovelluksella näet kätevästi sijantisi puiston kartalla ja saat samalla lisätietoa eläimistä.

Sovellus toimii ilman nettiyhteyttä. Lataa sovellus puhelimeesi jo kotona!

 

 

 

Koiraparkki

Eläinpuistoon ei ole sallittua viedä koiria tai muitakaan lemmikkieläimiä tämän vuoksi meiltä löytyy koiraparkki. Päärakennuksen vieressä sijaitsevassa koiraparkissa on viisi mukavan kokoista lukittavaa häkkiä, joissa lisäsuojaa antavat alaosan laudoitukset. Jos parkki on täynnä, kesäaikaan käytettävissä on myös huskyparkin tilavia kolmen kopin häkkejä. Lisätiedot saat lipunmyynnistä.

Huomaathan, että lemmikille täytyy varata oma juoma-astia mukaan kotoa. 

Koiraparkki on suljettuna marraskuusta helmikuun loppuun.