Kokoukset

Arktista potkua kokouksiin

Ajanmukaisesti varustettujen kokoustilojemme seiniä koristavat eläinaiheiset reliefit ja ne ovat muunneltavissa monenkokoisille ryhmille. Heti ikkunoiden ulkopuolelta alkaa eläinpuisto, joka tarjoaa oheisohjelmille ja virkistäytymiselle ainutlaatuiset puitteet ympäri vuoden.
Ruokailut tapahtuvat Wild Arctic -ravintolassa, joka tarjoaa päivittäin buffet-lounaan ja illallisen. Halutessanne voitte valita illallispaikaksi kodan, jossa 50 henkilöä mahtuu aterioimaan viihtyisästi suuren tulisijan ympärille. Valmiiden pakettienlisäksi räätälöimme mielellämme toiveidenne mukaisen kokonaisuuden.

Kokouspaketit

Minikokous, kesto 4 h
sis. tulokahvit, suolainen leipä ja vesi, kokoustekniikka, kokousemännän palvelut, muistiinpanovälineet,
Hinta: 18E/hlö, 5-60 henkilöä.
Eläinpuiston päiväkokous, kesto 6 h
Sis. tulokahvit ja pulla, lounas, päiväkahvi ja pikkusuolainen. Kokoustekniikka, kokousemännän palvelut, muistiinpanovälineet. Hinta: 38E/hlö, 5-60 henkilöä.

Jääkarhukokous, kesto 8 h
sis. kokoustekniikka ja muistiinpanovälineet, kokousemännän palvelut, aamukahvit ja pullan, buffet-lounaan ja iltapäiväkahvit. Päivän päätteeksi eläinpuiston opas kierrättää kokousvieraat eläinpuistossa ja vie heidät katsomaan jääkarhua, eläinpuiston ja napaseudun valtiaista, silmästä silmään. Samaan häkkiin jääkarhun kanssa ei kuitenkaan mennä, vaan tervehditään maailman suurinta petoa turvallisesti muutaman metrin päästä.
Hinta: 56E/hlö, 5-60 henkilöä.

Villi iltakokous, kesto 8 h.
Sis. kokoustekniikka, kokousemännän palvelut ja muistiinpanovälineet, tulokahvit, päivällisen, välikahvit ja iltapalan.
Illansuuhun sijoittuvan kokouksen jälkeen lähdetään eläinpuistoon yksityiselle kierrokselle oppaan johdolla. Eläinpuistossa on vain kokousväki ja ympäröivät villieläimet, jotka ovat aktiivisimmillaan ilta- ja yöaikaan. Oppaan johdolla päästään myös ruokkimaan eläimiä. Kierroksen päätyttyä nautitaan lämpimät juomat eläinpuiston kodassa Hinta: 62E/hlö, 5-60 henkilöä.

Tutustu myös kahden ja kolmen päivän kokousohjelmiimme!