Opastus ja elämykset

Asiantunteva opas tekee eläinpuistovierailusta vieläkin antoisamman: hän osaa kertoa lisää eläimistä ja niiden persoonallisuuksista sekä vastata kysymyksiinne eläinten elintavoista sekä arktisesta luonnosta. Oppaan kanssa osaa eläimistä pääsee ihailemaan lähietäisyydeltä, sillä opastettuun kierrokseen kuuluu aina myös eläinten ruokinta.

  • Suomenkielinen opastus 120,00 €
  • Englanninkielinen opastus 120,00 €
  • Opastukset muilla kielillä; tiedustele mahdollisuutta Ranuan Eläinpuiston Lipunmyynnistä.

Varaukset: Eläinpuiston Lipunmyynti puh. 040 5177 436 tai ranuan.zoo@ranuazoo.com. Opastus tulee varata ennen saapumista.

Ääniopaste
Ääniopaste on lipunmyynnistä vuokrattava MP3-soitin, johon on tallennettu äänileikkeitä puiston eläimistä. Ääniopasteita on kaksi versiota. Toinen on suunniteltu aikuisille, toinen lapsiperheille sekä luokkaretki-, leirikoulu- ja esikouluryhmille.

Soittimen mukana saat käyttöohjeet ja eläinpuiston kartan, johon on merkitty numeroidut äänileikkeet. Numeroiden avulla löydät oikean äänileikkeen ja voit kuunnella tietoa juuri siitä eläinlajista, jota parhaillaan katselet. Päivähinta 5,00 €/hlö

Ohjelmapalvelut eläinpuiston alueella

Yöttömän yön safari
Monet eläimet aktivoituvat iltaisin ja lähtevät silloin liikkeelle. Yöttömän Yön Safari vie opastetulle retkelle jo suljettuun eläinpuistoon: läsnä ovat vain villieläimet ja oppaan johtama ryhmä. Lapin valoisassa kesäyössä eläimet on helppo havaita. Tarkkailun lomassa opas kertoo kiehtovia asioita eläimistä ja niiden elämästä. Ohjelmaan kuuluu myös eläinten ruokinta oppaan johdolla.
Kierroksen jälkeen rentoudutaan nuotiolla nauttien oppaan valmistamista nuotiomakkaroista ja perinteisestä nokipannukahvista.
Hinta: aikuinen 71 €, lapsi 50 €
Ohjelman kesto: 3 tuntia
Ajankohta: touko-elokuu

Wild night safari
Suuri osa eläimistä on yöaktiivisia, ja talvinen pimeä metsä tuo oman jännityksensä iltasafariin. Lomakylä Gulo Gulon vastaanotosta suunnataan kaamoksenpimeään eläinpuistoon lämpimästi pukeutuneina. Otsalamppujen valossa tähyillään pimeydessä liikkuvia eläimiä ja niiden kiiluvia silmiä. Puistossa liikutaan opastetusti ja retkeen sisältyy eläinten ruokinta. Retken jälkeen nautitaan kodassa kuumat mehut ja kerrataan vielä yön jännittävät tapahtumat.
Hinta: aikuinen 71 €, lapsi 50 €.
Kesto: 3 tuntia
Ajankohta: syyskuu – huhtikuu
Hinta sisältää oppaan palvelut, eläinten ruokinnan, lämpimän mehun kodassa ja ulkoiluvarusteet.

 

Lisätiedot ja varaukset Wildlife Safaris Puh. 040-556 3555, E-mail: sales@wildlifesafaris.fi