Elämykset

Haluaisitko tavata jääkarhun lähietäisyydeltä, tähystellä eläinten kiiluvia silmiä otsalampun valossa pimeässä talvisessa metsässä tai ruokkia naaleja yhdessä eläintenhoitajan kanssa?
Wildlife Safaris järjestää unohtumattomia hetkiä eläinpuistossa.

Yöttömän yön safari

Monet eläimet aktivoituvat iltaisin ja lähtevät silloin liikkeelle. Yöttömän Yön Safari vie opastetulle retkelle jo suljettuun eläinpuistoon: läsnä ovat vain villieläimet ja oppaan johtama ryhmä. Lapin valoisassa kesäyössä eläimet on helppo havaita. Tarkkailun lomassa opas kertoo kiehtovia asioita eläimistä ja niiden elämästä. Ohjelmaan kuuluu myös eläinten ruokinta oppaan johdolla.
Kierroksen jälkeen rentoudutaan nuotiolla nauttien oppaan valmistamista nuotiomakkaroista ja perinteisestä nokipannukahvista.
Hinta: aikuinen 71 €, lapsi 50 €
Ohjelman kesto: 3 tuntia
Ajankohta: touko-elokuu

Wild night safari
Suuri osa eläimistä on yöaktiivisia, ja talvinen pimeä metsä tuo oman jännityksensä iltasafariin. Lomakylä Gulo Gulon vastaanotosta suunnataan kaamoksenpimeään eläinpuistoon lämpimästi pukeutuneina. Otsalamppujen valossa tähyillään pimeydessä liikkuvia eläimiä ja niiden kiiluvia silmiä. Puistossa liikutaan opastetusti ja retkeen sisältyy eläinten ruokinta. Retken jälkeen nautitaan kodassa kuumat mehut ja kerrataan vielä yön jännittävät tapahtumat.
Hinta: aikuinen 71 €, lapsi 50 €.
Kesto: 3 tuntia
Ajankohta: syyskuu – huhtikuu
Hinta sisältää oppaan palvelut, eläinten ruokinnan, lämpimän mehun kodassa ja ulkoiluvarusteet.

Jääkarhun tapaaminen

Tapaat oppaan Lomakylä Gulo Gulon vastaanotossa ja noin viiden minuutin kuljetuksen jälkeen ollaan jääkarhun aitauksen takana. Varustaudutaan katsomaan jääkarhua silmästä silmään tutustumalla oppaan johdolla turvallisuusohjeisiin. Samaan häkkiin jääkarhun kanssa et kuitenkaan pääse, vaan tervehdit sitä turvallisesti kaltereiden takaa, muutaman metrin päästä. Eläinhoitaja kertoo mielenkiintoista tietoa näistä eläinpuiston ja napaseudun valtiaista.
Hinta: aikuinen 50 €, lapsi 35 €
Kesto 45 min
Hinta sisältää oppaan palvelut, vakuutukset, eläintenhoitajan infon.
Minimiosallistujamäärä: 2 henkilöä

Lisätiedot ja varaukset Wildlife Safaris Puh. 016 355 1001, 0400 232 598 E-mail: sales@wildlifesafaris.fi