Villimpi syysloma Ranualla

Varaa majoitus verkkokaupastamme

Ruska ja revontulet ranualla!

Majoitustarjous

Lomakylä Gulo Guloon ja Arctic Fox Igluihin majoittuvat maksutta eläinpuistoon. Tarjous voimassa 1.9. – 30.11.2020 vain verkkokaupastamme tehtyihin varauksiin. Voit lunastaa liput sisäänkirjautumisen yhteydessä. Majoittujille liput ovat voimassa koko majoituksen ajan. Pienemmille seurueille tarjoamme majoitusta Arctic Fox Igloosilla ja suuremmille seurueille Gulo Gulossa.

Kun olet varaamassa tarjouspakettia, sinun tarvitsee varata vain majoitus verkkokaupasta haluamallesi aikavälille. Liput voit lunastaa sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta.

 

Osallistu kilpailuun syksyllä 2020

Eläintenhoitajamme kaipaavat kuvia Ranuan Eläinpuistoon keväällä syntyneistä sudenpennuista. Postaa kuva pennuista Instagramiin käyttämällä #ranuansudenpennut ja osallistut yllätyspalkinnon arvontaan. Kilpailu on käynnissä 31.10.2020 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Instagram tai Facebook eivät ole mukana kilpailussa.

 

Majoituksen syystarjoushinnat Arctic Fox Igloosilla

Kahden hengen Igloo/Twin Igloo

189,00€/yö

Perhe Igloo/Lakeside Igloo

269,00€/yö

1-4 hengelle (kahden hengen parivuode ja lisävuoteet 4-14 vuotiaille lapsille)

Alle 4 vuotiaat majoittuvat veloituksetta. Halutessanne voitte pyytää vastaanotosta alle 4 vuotiaalle oman matkavuoteen vastaanotosta varauksen jälkeen.

Hinnat ovat voimassa 30. marraskuuta 2020 asti

 

Arctic Fox Igloos vastaanotto

puh. 040 543 6011

email. info@arcticfoxigloos.com

Avoinna joka päivä 1.9.2020 alkaen klo 10-18

 

Majoituksen syyshinnat Lomakylä Gulo Gulossa

Huoneistoja 4-6 hengelle. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiö, oleskelutila, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, kaksi WC:tä ja sauna. Huoneisto on kaksikerroksinen.

4 hengen huoneisto 225,00€

5 hengen huoneisto 270,00€

6 hengen huoneisto 315,00€

Alle 4 vuotiaat majoittuvat veloituksetta. Halutessanne voitte pyytää vastaanotosta alle 4 vuotiaalle oman matkavuoteen vastaanotosta varauksen jälkeen.

Hinnat ovat voimassa 30. marraskuuta 2020 asti

 

Lomakylä Gulo Gulo vastaanotto

puh. 040 556 3555

email. sales@gulo.fi

Avoinna joka päivä 1.9.2020 alkaen klo 8-20

 

Majoitu Ranualla hieman pidempään

Ranuan Eläinpuisto ja sen palvelut palvelevat vuoden ympäri. Eläinpuiston eläinystävämme toivottavatkin sinut tutustumaan Lapin kauniiseen vuodenaikaan, ruskaan. Eläinpuiston eläimet ovat syysaikaan aktiivisia, sillä kesän helteet on jo selätetty. Myös revontulien aktiivisuus pohjoisella taivaalla kasvaa ja syksy onkin parasta revontuliaikaa pohjoisessa.

Majoitut mukavasti varauksen ensimmäisen yön Lomakylä Gulo Gulossa ja vierailet helposti aivan naapurissa sijaitsevassa Ranuan Eläinpuistossa. Toisena päivänä pääset muuttamaan Ranuanjärven rannalle, Arctic Fox Igloosin hulppeisiin lasi-igluihin. Aivan rannan tuntumassa sijaitsevassa iglussa olet aitiopaikalla ihastelemassa rannoille ilmestyviä syksyn värejä ja illan hämärtyessä taivaalle mahdollisesti ilmestyviä revontulia.

Majoituspaketti sisältää ensimmäisen yöpymisen kahdelle hengelle Lomakylä Gulo Gulossa ja toisen yön Arctic Fox Igloossa sekä pääsyn Ranuan Eläinpuistoon.

Majoituspakettien varaukset suoraan verkkokauppamme kautta.

Ranuan eläinpuistossa asuvat Suomen ainoat jääkarhut ja 50 muuta arktista ja pohjoista eläinlajia. Pääsy Eläinpuistoon vierailun jokaisena päivänä.

 

Majoituspaketti kahdelle aikuiselle 319,00€

Majoituspaketti kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle 514,00€

 

Lue lisää vierailusta Ranuan Eläinpuistossa tästä

 

Varaa majoitus verkkokaupastamme

Haluamme tehdä vierailustanne mahdollisimman turvallisen, jonka vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota siisteydestä ja hygienista huolehtimiseen mm. tehostetuin siivoustoimenpitein ja sisätilojen asiakasmääriä rajoitetaan.