Tervetuloa Ranualle

Koe talven ihmemaa ja villejä kohtaamisia Ranualla!

KOE TALVEN IHMEMAA JA
VILLEJÄ KOHTAAMISIA RANUALLA

 

Varaa omasi nyt

 

Yö lomakylä Gulo Gulossa ja
pääsyliput Ranuan eläinpuistoon kahdelle alk. 200€!

 

 

Gulo Gulon kattavasti varustelluissa, tyylikkäissä paritalohuoneistoissa on takka, sauna ja keittiö kaikilla mukavuuksilla sekä oma terassi metsänäkymällä. Majoituksiin Lomakylä Gulo Gulossa välillä 1.12.2020-31.1.2021 sisältyy pääsyliput Ranuan eläinpuistoon, jotka saat sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tarjoushinnat ovat voimassa majoituksiin 1.12.2020 – 31.1.2021.

Majoitus kahdelle 1.12.2020 – 31.1.2021:

alkaen alk. 200 €/yö

 

Varaa omasi nyt

 

Eläinpuiston pääsyliput sisältyvät majoituksen hintaan verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa, eikä niitä tarvitse ostaa erikseen. Tarjous on voimassa 31.1.2021 asti.

 

Maaginen yö iglussa tähtitaivaan alla ja
pääsyliput Ranuan eläinpuistoon kahdelle alk. 245€!

 

 

Arctic Fox Iglujen lasikatosta voi ihailla pohjoista tähtitaivasta, Ranuan järveä ja bongailla revontulia. Kaikissa igluissa on oma sauna ja tasokkkaasti varusteltu keittiö.

Kaikkiin iglumajoituksiin sisältyy pääsyliput Ranuan eläinpuistoon, jotka saat sisäänkirjautumisen yhteydessä.  Tarjoushinnat ovat voimassa majoituksiin 1.12.2020 – 10.1.2021.

 

Majoitus 1.12.2020 – 10.1.2020:

Twin Igloo kahdelle alk. 245,00 €

Lakeside Igloo neljälle ( max 2 aikuista ja 2 lasta) 335,00 €

 

Varaa omasi nyt

 

Eläinpuiston pääsyliput sisältyvät majoituksen hintaan verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa, eikä niitä tarvitse ostaa erikseen.
Tarjous on voimassa  majoituksiin 10.1.2021 asti.

 

Nauti villejä makuelämyksiä Ranuan eläinpuistossa!

 

 Wild Arctic ravintolassa tarjoillaan villejä makuelämyksiä. Illallinen tarjoillaan 27.11.2020 – 6.1.2021 kello 17 – 19:30.  A la carte listalta voi valita yhden alku, pää ja jälkiruoan hintaan 32€ aikuinen ja 18€ lapsi.  

Tutustu illallismenuun tästä!

Wild Arctic ravintola tarjoilee myös lounasta klo 11–16 ja on auki joka päivä 10–20. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

 

Joulun ja uuden vuoden illalliset

Jouluillallinen sisältäen kaikki juhlaan kuuluvat herkut tarjoillaan  24.12.

Uutena vuotena illallinen tarjoillaan 31.12.

Illallinen  50€ aikuinen ja 32€ lapsi. Menu nähtävillä verkkokaupassamme, josta voit varata illallisen ennakkoon.

 

Illallistarjous majoittujille

Varaa illallinen verkkokaupastamme käyttäen etukoodia DINNER2020 ja saat 10 % alennuksen illallisesta.

Etu koskee vain asiakkaita, jotka majoittuvat joko Arctic Fox Igloosilla tai Lomakylä Gulo Gulossa. Etu on käytettävissä vain verkkokaupan kautta tehtävissä illallisvarauksissa.

 

 

Varaa illallinen

 

 

Kiidä talvisen ihmemaan läpi Husky Safarilla valjakon ohjaksissa, suksilla tai fatbikella!

 

Safari alkaa ajo-opetuksella Lomakylä Gulo Gulon pihassa. Tämän jälkeen olet valmis tarttumaan ohjaksiin ja lähtemään viliin safariseikkailuun! Reitin jälkeen on pääset tutustumaan oppaiden kanssa rekikoiriin, jotka nauttivat asiakkaidensa vauhdikkaasta kyyditsemisestä.

Tarjolla on reittejä viidestä kilometrin lenkistä kahden tunnin seikkailuun.

 

Voit myös nauttia talvisen ihmemaan luonnosta suksilla, lumikengillä tai fatbikella. Näiden lisäksi meiltä voit vuokrata jopa talvivaatteet pohjoisen pakkasiin!

 

Varaa oma seikkailusi nyt

 

 

Ranuan eläinpuistossa ja sen yhteydessä markkinoitavissa majoitus- ja elämyspalveluissa noudatetaan viranomaisten ohjeita vastuullisuudesta. Haluamme varmistaa omalta osaltamme, että Lapissa matkailu on turvallista.  Huolehdithan siis hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, käytät maskia ja pidät huolen turvaväleistä.  Ajankohtaiset ohjeet ja määräykset, sekä opastusaineistoa löytyy sivulta koronaturvallinenlappi.fi.

 

 

 

 

Haluamme tehdä vierailustanne mahdollisimman turvallisen, jonka vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota siisteydestä ja hygienista huolehtimiseen mm. tehostetuin siivoustoimenpitein ja sisätilojen asiakasmääriä rajoitetaan.