Tervetuloa Ranualle

Varaa majoitus ja pääsyliput

Ruska ja revontulet ranualla!

Hei,

Tiesitkö, että revontulet alkavat näkyä jo elokuun lopussa ja paras revontulikausi on usein syksyllä, jolloin taivas on kirkas ja lumisadetta ei vielä ole? Revontulia tosin näkyy koko talven. Me Ranualla olemme investoineet aivan uuteen järjestelmään, joka havaitsee revontulet entistäkin paremmin. Revontulien näkemisestä pääset parhaiten nauttimaan Arctic Fox Igloos -iglukylän lasikattoisissa igluissamme.

Lapissa ruska taas on parhaimmillaan syyskuussa. Ruskan värinäytelmä on vaikuttavimmillaan puhtaassa lappilaisessa luonnossa. Tule vieraaksemme – ja rakastu Ranuaan!

Ranuan suosituin nähtävyys on eläinpuisto, jossa asustaa arktisia ja pohjoisia eläinlajeja. Voit kohdata meidän eläinystäviämme keskellä pohjoista havumetsää, eläinten luonnollisissa elinympäristöissä, jossa useimmat eläinlajeistamme luonnostaa viihtyvät.

Tiesitkö muuten, että Ranuan eläinpuistossa asustavat Suomen ainoat jääkarhut, Venus ja Sisu? He ja jopa 50 muuta arktista ja pohjoista eläinlajia, yhteensä n. 200 eläinystäväämme kutsuvat sinut viettämään syyslomaa Ranualle!

Ranuan eläinpuistossa on myös uusi Lappsetin kanssa yhteistyössä suunniteltu leikkipuisto Tiger Park – Tiikeripuisto. Siellä tornit nousevat korkeuksiin, kohti tiikereiden pesää. Taitoreitillä voi harjoitella liikeratoja ja hypätä tiikerinloikkaan. Tiikeripuiston vieressä on myös pienten lasten Farmi – aktiviteettipuisto, jossa voi ratsastaa keppihevosradan tai harjoitella kasvien istutusta.

Aivan eläinpuiston naapurissa on Gulo Gulo Lomakylä, jonka huoneistoihin mahtuu majoittumaan 6 henkeä.

Syksyn majoitustarjous

Lomakylä Gulo Guloon ja Arctic Fox Igluihin majoittuvat maksutta eläinpuistoon. Tarjous voimassa 1.9. – 30.11.2020 vain verkkokaupastamme tehtyihin varauksiin. Voit lunastaa liput sisäänkirjautumisen yhteydessä. Majoittujille liput ovat voimassa koko majoituksen ajan. Pienemmille seurueille tarjoamme majoitusta Arctic Fox Igloosilla ja suuremmille seurueille Gulo Gulossa.

Kun olet varaamassa tarjouspakettia, sinun tarvitsee varata vain majoitus verkkokaupasta haluamallesi aikavälille. Liput voit lunastaa sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta.

Osallistu kilpailuun syksyllä 2020

Eläintenhoitajamme kaipaavat kuvia Ranuan Eläinpuistoon keväällä syntyneistä sudenpennuista. Postaa kuva pennuista Instagramiin käyttämällä #ranuansudenpennut ja osallistut yllätyspalkinnon arvontaan. Kilpailu on käynnissä 31.10.2020 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Instagram tai Facebook eivät ole mukana kilpailussa.

 

Tervetuloa Ranualle!
Syyslomaterveisin
Ranua Zoo:n eläimet & henkilökunta

Varaa majoitus ja pääsyliput verkkokaupastamme

Haluamme tehdä vierailustanne mahdollisimman turvallisen, jonka vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota siisteydestä ja hygienista huolehtimiseen mm. tehostetuin siivoustoimenpitein ja sisätilojen asiakasmääriä rajoitetaan.