Etsimme joukkoomme Safarivastavaa!

Ranuan Seudun Matkailu Oy etsii Safarivastaavaa!

Ranuan Seudun Matkailu Oy valmistautuu talvikauteen 2021–2022. Etsimme Wildlife Safaris tiimiin tiimivastaavaa, joka yhdessä tiiminsä kanssa tarjoaa asiakkaillemme kattavan valikoiman elämyksiä ja aktiviteetteja osana palvelukokonaisuuttamme talvisesongissa 2021–2022.

Wildlife Safaris tarjoaa talvikaudella unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme arktisessa luonnossa, kuten moottorikelkkasafareita, maastohiihtoa, lumikenkäilyä ja jopa pilkkimistä. Asiakkaat tulevat talvikaudella pääasiassa ulkomailta, joten hyvää englannin tasoa vaaditaan. Arvostamme myös kokemusta esimiestyöskentelystä, asiakaspalvelusta ja safaritoiminnasta. Etsimme positiivista ja monitaitoista henkilöä, jolla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Sinun on oltava tiimipelaaja, koska asiakaspalvelu on tiimimme toiminnan ydin. Vaadimme vähintään B-luokan ajokorttia.

Alan tutkinto/koulutus katsotaan eduksi. Työnantajana odotamme hyviä tuloksia, mutta olemme myös joustavia. Odotamme sinun hyppäävän suoraan hommiin ja sitoutuvan työhön täysimääräisesti.

Safarivastaavan työnkuvaan kuuluvat mm:

– turvallisuuskoulutukset safarioppaille
– safarioppaiden perehdytys
– työvuorosuunnittelu
– tiivis yhteistyö aktiviteettien palveluntuottajien kanssa
– vastuu safarikaluston huollosta ja ylläpidosta
– safarioppaiden työvaatteet
– aktiviteettien aikataulutukset
– oman kustannuspaikan ostolaskujen asiatarkastaminen ja hyväksyminen

Työsuhde on määräaikainen talvikaudeksi 21/22. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitusjohtaja Johanna Koivuselle sähköpostitse 30.9.2021 klo 15 mennessä, johanna.koivunen@ranuazoo.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Koivunen, p. 050 413 1655.