Intendentti Ranuan Seudun Matkailu Oy:n palvelukseen

Intendentti Ranuan Seudun Matkailu Oy:n palvelukseen.

Ranua on Etelä-Lapissa sijaitseva vireä kunta, joka on tunnettu eläinpuistostaan ja hillasta. Ranuan Seudun Matkailu Oy on kunnan omistuksessa oleva matkailuorganisaatio, jonka toimintaa kehitetään voimakkaasti.

Etsimme nyt joukkoomme intendenttiä. Luemme eduksi eläinlääketieteen tutkinnon. Etsimme sinua, joka olet eläinmaailman rautainen ammattilainen. Sinulla on kokemusta eläinpuistomaailmasta, ja olet työssäsi operoinut useiden eläintarhojen kanssa.  Hallitset tietotekniikan uudet tuulet ja kehität mielelläsi tietoteknisiä ratkaisuja. Lähellä sydäntäsi on sekä eläinten, että työntekijöiden viihtyvyys ja hyvinvointi. Et säikähdä haasteita ja nautit uuden suunnittelusta, yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Rakastat hyvinvoivia eläimiä – asiakastyytyväisyyttä unohtamatta. Haluat varmistaa, että asiakaskokemus on unohtumaton. Palvelumuotoilu on sinulle tuttua ja luot mielelläsi uutta. Olet mestariverkostoituja ja innostava tiiminvetäjä. Nautit luonnosta ja viihdyt maalla. Lisäksi arvostamme:

  • matkailualan tuntemusta
  • laajaa kansainvälistä verkostoa
  • kielitaitoa

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkapyyntöineen ja suosituksineen viimeistään 25.9.2020  klo 15.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ranuazoo.com otsikolla ”hakemus intendentin tehtävään”.

Kirjoita hakemukseesi, milloin voisit aloittaa uudessa työssäsi intendenttinä.

 

Yritysesittely:

Ranuan Seudun Matkailu Oy on perustettu vuonna 1981 ja eläinpuisto on avattu 1983. Yrityksen alkuperäisenä ja päällimmäisenä toiminta-ajatuksena on tarjota lähiseudun asukkaille ja matkailijoille mahdollisuus pohjoisten ja arktisten eläinten näkemiseen mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä läpi vuoden. Eläinpuiston lisäksi RSM Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia oheispalveluja kaiken ikäisille asiakkaille. Ranuan eläinpuistossa on noin 50 eri villieläinlajia sekä kesäaikana lisäksi kotieläinpuisto. Yritys on Lapin johtava perhematkailukohde, jossa vierailee vuosittain yli 130 000 maksavaa asiakasta. Yhtiössä työskentelee sesongista riippuen noin 50-80 työntekijää.

Ranuan Seudun Matkailu Oy ylläpitää eläinpuiston lisäksi useita muitakin matkailuun liittyviä palveluita: Iglukylä Arctic Fox Igloos, lomakylä Gulo Gulo, Ranua Zoo Camping, Wildlife Safaris, myymälät ja ravintola Wild Arctic Restaurant yhdessä Eläinpuiston kanssa muodostavat Ranuan Seudun Matkailu Oy:n kattavan palveluvalikoiman. Monien, keskenään erilaisten toimintojen yhdistyminen RSM Oy:ssä tekeekin Ranuasta matkailukohteena erittäin monipuolisen ja työskentely-ympäristönä hyvin mielenkiintoisen.