Kotieläinpuistossa eläimet ovat kosketusetäisyydellä

Eläinpuiston villieläimet eivät silittelyä kaipaaä, mutta kotieläinpuistossa moni eläin suorastaan odottaa pääsevänsä rapsuteltavaksi. Rapsuttelusta pitää erityisen paljon komeasarvinen vuohipukki Nuuska, joka kutsuttaessa kopsuttelee mielellään aidan viereen tervehtimään ihailijoitaan. Toinen ystävällisyydestään tunnettu kotieläinpuiston asukas on pohjoissuomenkarjan eli tutummin lapinlehmän härkä Aslak. Mustavalkoinen Aslak on rotunsa edustajaksi varsin kookas, mutta luonteeltaan hyvin lempeä.

Myös puiston siat, jotka ovat rodultaan ns. minipossuja, tulevat mielellään aidan viereen rapsuteltaviksi. Minipossut kasvavat n. 25-60-kiloisiksi, joten ihan pienestä eläimistä ei nimestä huolimatta ole kysymys. Tutuista kotieläimistä puistossa pääsee lisäksi taputtelemaan hevosia ja nousemaan hetkeksi ratsaille, sekä ihastelemaan maatiaiskukko Marttia ja rouviansa Matildaa ja Miinaa, Tatu ja Patu pässejä, viiriäisiä, kalkkunoita, ankkoja ja luppakorvakaneja.
Kotieläinpuisto on avoinna 31.8. asti. Puistossa on talutusratsastusta tiistaista sunnuntaihin ja ruokintanäytöksiä joka päivä.