Projektipäällikkö Ranuan Seudun Matkailu Oy:n palvelukseen

Projektipäällikkö Ranuan Seudun Matkailu Oy:n palvelukseen

Ranua on Etelä-Lapissa sijaitseva vireä kunta, joka on tunnettu eläinpuistostaan ja hillasta. Ranuan Seudun Matkailu Oy on kunnan omistuksessa oleva matkailuorganisaatio, jonka toimintaa kehitetään voimakkaasti.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta ja osaavaa projektipäällikköä.

Ranuan Seudun Matkailu Oy toteuttaa Alueiden matkailuelinkeinon elpymistä edistävän kehityshankkeen.

Projektipäällikkö toimii Ranuan kunnan alueella. Projektipäällikön työtehtäviin kuuluu mm.

  • hankkeen toteuttaminen hankesuunnitelman mukaisesti
  • toimii linkkinä hankkeen eri toimijoiden välillä
  • vastaa raportoinnista ja hankkeen taloudesta

Projektipäällikön tehtävien hoitaminen edellyttää mm:

  • kykyä työskennellä itsenäisesti
  • projektiosaamista
  • hyviä verkostointi- ja viestintätaitoja
  • ulospäin suuntautunutta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja

Hakijalle luetaan eduksi elinkeinotoiminnan ja matkailutoimialan tuntemus. Työn asemapaikka on Ranua. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävän täyttäminen edellyttää myönteistä rahoituspäätöstä, jota odotetaan syyskuun 2020 aikana.

Ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustetut hakemukset tulee lähettää viimeistään 18.9.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ranuazoo.com otsikolla ”hakemus projektipäällikön tehtävään”.

Haastattelemme hakijoita tarpeen mukaan myös hakuaikana ja palkkaamme projektipäällikön heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yritysesittely:

Ranuan Seudun Matkailu Oy on perustettu vuonna 1981 ja eläinpuisto on avattu 1983. Yrityksen alkuperäisenä ja päällimmäisenä toiminta-ajatuksena on tarjota lähiseudun asukkaille ja matkailijoille mahdollisuus pohjoisten ja arktisten eläinten näkemiseen mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä läpi vuoden. Eläinpuiston lisäksi RSM Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia oheispalveluja kaiken ikäisille asiakkaille. Ranuan eläinpuistossa on noin 50 eri villieläinlajia sekä kesäaikana lisäksi kotieläinpuisto. Yritys on Lapin johtava perhematkailukohde, jossa vierailee vuosittain yli 130 000 maksavaa asiakasta. Yhtiössä työskentelee sesongista riippuen noin 50-80 työntekijää.

Ranuan Seudun Matkailu Oy ylläpitää eläinpuiston lisäksi useita muitakin matkailuun liittyviä palveluita: Iglukylä Arctic Fox Igloos, lomakylä Gulo Gulo, Ranua Zoo Camping, Wildlife Safaris, myymälät ja ravintola Wild Arctic Restaurant yhdessä Eläinpuiston kanssa muodostavat Ranuan Seudun Matkailu Oy:n kattavan palveluvalikoiman. Monien, keskenään erilaisten toimintojen yhdistyminen RSM Oy:ssä tekeekin Ranuasta matkailukohteena erittäin monipuolisen ja työskentely-ympäristönä hyvin mielenkiintoisen.