Ranuan Seudun Matkailu Oy hakee toimistosihteeriä

Ranuan Seudun Matkailu Oy hakee

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Toimistosihteerin keskeisenä tehtävänä on hoitaa yhtiön päivittäisiä toimistotehtäviä. Tehtävän osaaminen edellyttää kirjanpidon ja palkkahallinnon tuntemusta.

Tehtävän hoidossa hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sekä englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Toimistosihteeri vastaa lisäksi asiakirjahallinnon tehtävistä yhtiössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai muu opistoasteinen vastaava koulutus. Kokemus erityisesti taloushallinnon ja laskentatoimen tehtävistä katsotaan eduksi.  Palkkauksessa sovelletaan AvainTES ToA. Työaika on yleistyöaika.

Lisätietoja tehtävästä antavat
toimitusjohtaja Johanna Koivunen, puh. 050 4131 655
ja hallituksen puheenjohtaja Anitta Jaakola, puh. 0400 176 792.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ranuazoo.com 15.6.2021 klo 15 mennessä.

Ranuan Seudun Matkailu Oy on perustettu vuonna 1981 ja eläinpuisto on avattu 1983. Yrityksen alkuperäisenä ja päällimmäisenä toiminta-ajatuksena on tarjota lähiseudun asukkaille ja matkailijoille mahdollisuus pohjoisten ja arktisten eläinten näkemiseen mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä läpi vuoden.

Ranuan eläinpuistossa on noin 50 eri villieläinlajia sekä kesäaikana lisäksi kotieläinpuisto.

Eläinpuiston lisäksi RSM Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia oheispalveluja kaiken ikäisille asiakkaille ylläpitäen useita muitakin matkailuun liittyviä palveluita:
Iglukylä Arctic Fox Igloos, Lomakylä Gulo Gulo, Ranua Zoo Camping, Wildlife Safaris, ravintola Wild Arctic Restaurant sekä myymälät.

Yritys on Lapin johtava perhematkailukohde, jossa vierailee vuosittain yli 130 000 maksavaa asiakasta. Yhtiössä työskentelee sesongista riippuen noin 23-80 työntekijää.

Lisätietoja yhtiöstä www.ranuazoo.com.