Ranuan Seudun Matkailu Oy hakee talouspäällikköä

Talouspäällikön keskeisenä tehtävänä on tuottaa taloushallinnon raportteja sekä analysoida niitä toiminnan suunnittelun ja päätöksenteon tueksi. Talouspäällikkö seuraa talousprosessien ja budjetin toteutumista. Tehtäviin kuuluvat päivittäiset talous- ja palkkahallintotehtävät. Talouspäällikkö toimii myös henkilöstö-, tietohallinto- ja työsuojelupäällikkönä vuoden 2021 loppuun saakka.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus erityisesti taloushallinnon ja laskentatoimen tehtävistä.

 

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää laskentatyökalu- ja järjestelmäosaamista sekä kirjanpitolainsäädännön ja laskentamenetelmien tuntemusta. Tehtävän hoidossa katsotaan eduksi hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, englannin kielen taito sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Olemme jatkaneet hakuaikaa, ja tehtävään aiemmin hakeneet otetaan valintaa tehdessä huomioon. Tehtävä täytetään 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa sovelletaan AVAINTA -työehtosopimusta.

 

Ranuan Seudun Matkailu Oy on perustettu vuonna 1981 ja eläinpuisto on avattu 1983. Yrityksen alkuperäisenä ja päällimmäisenä toiminta-ajatuksena on tarjota lähiseudun asukkaille ja matkailijoille mahdollisuus pohjoisten ja arktisten eläinten näkemiseen mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä läpi vuoden. Ranuan eläinpuistossa on noin 50 eri villieläinlajia sekä kesäaikana lisäksi kotieläinpuisto. Eläinpuiston lisäksi RSM Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia oheispalveluja kaiken ikäisille asiakkaille ylläpitäen useita muitakin matkailuun liittyviä palveluita: Iglukylä Arctic Fox Igloos, lomakylä Gulo Gulo, Ranua Zoo Camping, Wildlife Safaris, myymälät ja ravintola Wild Arctic Restaurant. Yritys on Lapin johtava perhematkailukohde, jossa vierailee vuosittain yli 130 000 maksavaa asiakasta. Yhtiössä työskentelee sesongista riippuen noin 23-80 työntekijää. Lisätietoja yhtiöstä www.ranuazoo.com.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Johanna Koivunen, puh. 050 4131 655 ja hallituksen puheenjohtaja Anitta Jaakola, puh. 0400 176 792.

 

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@ranuazoo.com 26.3.2021 klo 15 mennessä.