REKRY: Markkinointipäällikkö – Visit Ranua

Karhu

 

Kehittyvä, kansainvälinen ja ainutlaatuinen Ranua on tunnettu maailmankuulun uniikista arktisesta eläinpuistostaan Ranua Zoosta ja mehevistä hilloistaan. Näiden lisäksi Ranualla sijaitsee myös monipuolinen valikoima innostavan elämyksellisiä majoitusmahdollisuuksia sekä erilaisia aktiviteetteja niin kesä- kuin talvisesongissakin.

Ranuan Seudun Matkailu Oy on juuri lanseeraamassa Visit Ranua –aluemarkkinointiorganisaatiota ja haemme nyt kokenutta matkailualan ja markkinoinnin osaajaa MARKKINOINTIPÄÄLLIKÖN monipuoliseen ja mielenkiintoiseen rooliin, jossa yksikään päivä ei ole tylsää puurtamista.

Löytyykö sinulta kokemusta alueellisen matkailumarkkinoinnin kehittämisestä, uusien palvelupolkujen luomisesta kohderyhmillesi, menestyvän markkinointisuunnitelman toteuttamisesta sekä verkostojen luomisesta? Tarjolla olevassa markkinointipäällikön roolissa sinua odottaa mahdollisuus toteuttaa villeimmät ja visionäärisimmät näkemyksesi digimarkkinoinnin saralla sekä testata rohkeasti uusia teknologioita. Tehtävä on uusi, mahdollisuutesi kehittyä edelleen ovat rajattomat ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.

Markkinointipäällikön päätehtävänä on vauhdittaa Ranuan matkailun kehittymistä ja kehittää yhteistyötä sidosryhmien välillä, meneillään oleva matkailualan murros huomioiden. Saat tehtävässä mahdollisuuden olla kehittämässä Visit Ranua -konseptin myötä markkinoinnillisten toimenpiteiden osalta myös koko Ranua Zoon elämyspalvelukokonaisuutta. Tämä vauvasta vaariin ihastuttava valikoima pitää sisällään Iglukylä Arctic Fox Igloosin ja lomakylä Gulo Gulon majoituspalvelut, Wild Arctic Restaurantin ravintolapalvelut, Wildlife Safaris:n aktiviteettitarjonnan sekä Ranua Zoo Campingin leirintäratkaisut.

Tehtävä pitää sisällään ydinkohderyhmiä innostavan nykyaikaisen markkinointisuunnitelman laatimisen lisäksi käytännönläheisiä tehtäviä, kuten sisällöntuotantoa, somekanavien ylläpitoa ja tuotekehitystä. Saat myös mahdollisuuden olla kehittämässä sidosryhmä-, yrittäjä- ja matkanjärjestäjäyhteistyötä yhdessä rennon ja osaavan tiimisi kanssa. Tarkempi tehtäväkenttä sovitaan yhdessä valittavan henkilön kanssa huomioiden henkilön erityisosaaminen ja markkinoinnillisten intohimon kohteiden mukaisiksi.

Odotamme sinulta matkailualan tuntemusta, kokemusta matkailumarkkinoinnista sekä monipuolista markkinointiosaamista niin kotimaasta kuin kansainvälisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä verkostoja ja yhteistyötaitoja, hyvää kielitaitoa etenkin englannin osalta sekä ripausta myynnillisyyttä.

 

Kiinnostuitko? Hakeminen markkinointipäällikön rooliin onnistuu vapaamuotoisella hakemuksella 6.12.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen johanna.koivunen@ranuazoo.com. Haluaisimme sinut mukaan tiimiimme alkuvuodesta 2022. Muistathan mainita hakemuksessasi myös palkkatoivomuksesi.

 

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja saat puhelimitse toimitusjohtajaltamme Johanna Koivuselta, puh. / WhatsApp 050 4131655.

 

Ranuan Seudun Matkailu Oy on Lapin johtava perhematkailukohde, jossa vierailee vuosittain yli 130 000 kotimaista sekä kansainvälistä asiakasta. Yrityksessä työskentelee sesongista riippuen noin 20-80 työntekijää ja se on perustettu vuonna 1981. Ranua Zoo -eläinpuisto on avattu vuonna 1983.

Ranuan eläinpuistossa elämysmatkailijoita ihastuttaa noin 50 eri villieläinlajia sekä kesäaikana lisäksi kotieläinpuisto. Eläinpuiston lisäksi RSM Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia matkailupalveluita kaiken ikäisille matkailijoille Iglukylä Arctic Fox Igloosin, lomakylä Gulo Gulon, Ranua Zoo Campingin, Wildlife Safaris:n, myymälöiden ja ravintola Wild Arctic Restaurantin muodossa.