Tule meille töihin talvikaudeksi 21-22!

Ranuan Seudun Matkailu Oy etsii työntekijöitä talvisesonkiin 2021-2022!

 

Ranuan Seudun Matkailu Oy on perustettu vuonna 1981 ja eläinpuisto on avattu 1983.

Yrityksen alkuperäisenä ja päällimmäisenä toiminta-ajatuksena on tarjota lähiseudun asukkaille ja matkailijoille mahdollisuus pohjoisten ja arktisten eläinten näkemiseen mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä läpi vuoden. Ranuan eläinpuistossa on noin 50 eri villieläinlajia sekä kesäaikana lisäksi kotieläinpuisto.

Eläinpuiston lisäksi RSM Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia oheispalveluja kaiken ikäisille asiakkaille ylläpitäen useita muitakin matkailuun liittyviä palveluita: Iglukylä Arctic Fox Igloos, lomakylä Gulo Gulo, Ranua Zoo Camping, Wildlife Safaris, myymälät ja ravintola Wild Arctic Restaurant. Yritys on Lapin johtava perhematkailukohde, jossa vierailee vuosittain yli 130 000 maksavaa asiakasta. Yhtiössä työskentelee sesongista riippuen noin 23-80 työntekijää.

Tutustu alta tällä hetkellä avoinna oleviin työpaikkoihimme – oletko sinä seuraava huipputyyppi joukkoomme?

 

Vastaanottovirkailija

Haemme vastaanottotyöntekijöitä Lomakylä Gulo Guloon sekä Arctic Fox Igluille määräaikaisiin työsuhteisiin. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Opit tekemään ohjelmapalvelupaketteja asiakkaille ja olet mukana kokonaisvaltaisen elämyksen rakentamisessa.

Työnkuvaasi kuuluvat päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Olethan työtä pelkäämätön ja aina valmis oppimaan uutta. Sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme joustavuutta. Olethan valmis tekemään myös yötyötä. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut ja tarvittaessa asuntoedun (asuntoetu katsotaan luontaiseduksi).

Vastaanottovirkailijan monipuolisen innostava tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja sopimuksen mukaan – hae siis jo tänään!

 

Lipunmyynti

Haemme talvisesonkiin lipunmyynnin tiimiimme iloisia asiakaspalvelijoita.

Työnkuvaasi kuuluu lippujen- ja matkamuistojen myyntityö, sähköpostien käsittely, lyhyiden safareiden myyminen, päiväkävijäryhmien vastaanottaminen sekä ryhmien aikataulutus. Toivomme sinulta sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielentaitoa, paineensietokykyä, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä.

Määräaikaisen työsuhteen kesto on arviolta 1–4 kuukautta. Sovellamme Avainta-työehtosopimusta. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut ja tarvittaessa asuntoedun (asuntoetu katsotaan luontaiseduksi).

Avoimet toimet täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja sopimuksen mukaan – hae siis jo tänään!

 

Tarjoilija ja salityöntekijä

Olisitko sinä asiakaspalvelualtis ja positiivisella asenteella varustettu työntekijä?

Haemme määräaikaisiin työsuhteisiin tarjoilijoita ja salityöntekijöitä kansainväliseen Wild Arctic -ravintolaamme. Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa ja sinulla on mahdollisuus tutustua useisiin eri kansalaisuuksiin. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös kotapalvelut.

Olethan työtä pelkäämätön ja aina valmis oppimaan uutta sekä tulet toimeen englannin kielellä. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut ja tarvittaessa asuntoedun (asuntoetu katsotaan luontaiseduksi).

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja sopimuksen mukaan – hae siis jo tänään!

 

Siivooja / Kerroshoitaja

Etsimme siivoustiimimme joustavia ja positiivisen asenteen omaavia siivoajia määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudeksi 2021 – 2022.

Työhösi kuuluu niin majoitustilojen siivousta Lomakylä Gulo Gulossa, Arctic Fox Igloos – Iglukylässä sekä Ranuan Eläinpuiston asiakastilojen päivittäinen siivous. Olethan työtä pelkäämätön ja aina valmis oppimaan uutta. Sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme joustavuutta. Mikäli tunnet olevasi energinen ja mahdollisesti siivoustyön aiempaa kokemusta omaava henkilö, hae mukaan meidän tiimiin Ranualle!

Vaatimukset työhön ovat B- ajokortti, alan koulutus ei ole välttämätön mutta aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut ja tarvittaessa asuntoedun (asuntoetu katsotaan luontaiseduksi).

Määräaikaisen työsuhteen kesto on arviolta 1-4 kuukautta. Sovellamme Avainta-työehtosopimusta. Avoimet toimet täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja sopimuksen mukaan – hae siis jo tänään!

 

Hakeminen

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse,
johanna.koivunen@ranuazoo.com.

Lisätietoja saat toimitusjohtaja Johanna Koivuselta, puh. / WhatsApp 050 413 1655.