Viihdy päivä tai pidempään!

 

Tervetuloa Ranualle viettämään koko perheen villiä lumilomaa! Vauhdikkaan talvipäivän jälkeen on mukava kellahtaa sängylle katsomaan metsä- ja järvimaisemaa sekä laittaa Gulo Gulo lomamökin tai lasi-iglun sauna päälle rentoutumista varten.  Majoitukset sijaitsevat aivan eläinpuiston tuntumassa. Sekä Gulo Gulon mökeissä että lasi-igluissa on oma sauna, kattavasti varusteltu keittiö ja rentouttavat näkymät. 

 

Huoneisto 4:lle Gulo Gulo lomakylässä alk. 230€/yö

 

Varaa majoituksesi nyt

 

Lasi-iglu järvinäkymillä 1–4:lle 335€/yö

 

 

Varaa majoituksesi nyt

 

Talvilomaviikoiksi majoituksen varanneille murtomaasukset tai lumikengät maksutta käyttöön!

 

Ranuan eläinpuisto on jännittävä koko perheen retkikohde – myös talvella! Eläinpuistossa arktiset eläimet komeilevat parhaillaan talviturkeissaan joka päivä klo 10–16 . Ladulle pääset aivan majoituksen tuntumasta. Koe ikimuistoiset loman huippuhetket huskysafarilla, lumikengillä, poro- tai suomenhevosajelulla, ja rentoudu hauskan pakkaspäivän jälkeen hillasaunassa!

 

Vuokraa lumikengät

 

Ei varusteita? Ei hätää! Vuokraamostamme löytyy koko perheelle fatbikeja, suksia ja lumikenkiä.

Hiihtolomaviikoilla 8–10 tarjoamme majoituksen varanneille murtsikkasukset tai lumikengät kolmeksi tunniksi maksutta käyttöön! Etu koskee vain verkkosivuiltamme tehtyjä varauksia.

Tutustu myös hiihtolatujen, moottorikelkka-, lumikenkä– ja retkeilyreitteihin. Lisätietoja reiteistä saat eläinpuiston lipunmyynnistä.

 

Tutustu kaikkiin aktiviteetteihin tästä

 

 

 

Haluamme tehdä vierailustanne mahdollisimman turvallisen, jonka vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota siisteydestä ja hygienista huolehtimiseen mm. tehostetuin siivoustoimenpitein ja sisätilojen asiakasmääriä rajoitetaan. Haluamme varmistaa omalta osaltamme, että Lapissa matkailu on turvallista.  Huolehdithan siis hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, käytät maskia ja pidät huolen turvaväleistä.  Ajankohtaiset ohjeet ja määräykset, sekä opastusaineistoa löytyvät sivulta koronaturvallinenlappi.fi.